orient tours

Wat voor wellness hotels vind je op Bali?

Geplaatst op

Het is nog maar de vraag wanneer we weer op vakantie kunnen. Dit schept wel de nodige ruimte om ons te oriënteren op toekomstige vakanties wanneer ze weer kunnen. Je moet het maar weer van de zonnige kant bekijken. Vandaag gaan we je vertellen welke spa hotels er op Bali zijn. Natuurlijk is het zo, dat je ook dichterbij huis een spa hotel kunt vinden, hiervoor raden je aan om de website van zuiveramsterdam.nl te bezoeken. Dit is een spa sport hotel waar je helemaal kunt genieten van zwemmen, trainen in de sportschool en heerlijk eten. Echt een aanrader voor wanneer een lange vakantie er nog niet inzit! En als je in het spa hotel in Amsterdam bent, dan kun je alvast kijken in deze blog waar je straks naartoe kunt om op Bali om te genieten van een spa hotel!

Leuke spa hotels op Bali 

Er zijn tal van paradijselijke Spa Hotel is op Bali te vinden. We nemen drie top spa hotels met je door om je te inspireren:

  • Wil je niet meer dan 30 m lopen naar het strand, dan is het Solís Beach Hotel & Spa echt iets voor jou. Het is een ontzettend luxe hotel, zo is er een zwembad op het dak, samen met een bar en een restaurant. Dit garandeert je een schitterend uitzicht over zee. Dit hotel heeft vier sterren. 
  • Een andere topper is het Radisson Blu Bali Uluwatu. Een plek die 200 m van het strand gelegen is. Hier kun je gratis parkeren en er is een buiten zwembad om van te genieten. De palmbomen zijn naast het zwembad gepland voor de sfeer. Hier vind je vijf sterren aan luxe. 
  • Adiwana Resort is omringd door prachtige exotische natuur, zoals je die op Bali vindt. Ook hier is er een buitenzwembad, een schitterende spa en diverse faciliteiten, bijvoorbeeld om aan yoga te doen en te relaxen. De medewerkers verbazen je hier steeds weer met vier sterren aan service. 

Tal van prachtige plekken om je welverdienden vakantie over een tijd te kunnen vieren! Bali is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Indonesië, dit komt vanwege de wonderschone natuurpracht, het heerlijke klimaat en de ongekende mogelijkheden om te genieten en te relaxen. En laten we natuurlijk de bijzonder vriendelijke en gastvrije bevolking niet vergeten! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Orient-tours.nl vertellen we je graag meer over wat je kan verwachten tijdens je reizen als het gaat om voorbereiding, verzekeringen en eventuele calamiteiten. Zodat je kan anticiperen.

Contactgegevens

Via info @ orient-tours.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden