orient tours

Wat je in Amsterdam allemaal kunt doen

Geplaatst op

Amsterdam is een grachtenstad. Je kunt er heel leuk met bootjes op varen. Bootje huren Amsterdam is dé plek voor gave bootjes om in de hoofdstad mee te varen. Maar wat doe je als het varen klaar is? Dan kijk je dus verder. Voordat je kaartjes gaat kopen voor musea enzo, is het belangrijk om te weten dat er verschillende kortingspassen beschikbaar zijn om uit te kiezen. We willen allemaal waar voor ons geld krijgen als we reizen, nietwaar! 

Musea

De thuisbasis van meer dan 50 musea, het komt niet als een verrassing dat museum hoppen een van de belangrijkste dingen om te doen in Amsterdam.

Rijksmuseum 

Het Rijksmuseum, het nationale museum van Nederland, is een van de beroemdste musea in Amsterdam. Dit is een plek die je zeker wilt bezoeken, gewoon om een aantal wereldberoemde stukken te bekijken, zelfs als je geen museumfreak bent. Het neogotische paleis herbergt een indrukwekkende collectie Nederlandse kunst en historische artefacten die teruggaan tot de Middeleeuwen. Er zijn gewoonlijk zo’n 8.000 kunstwerken tegelijk tentoongesteld. Reken op minstens 4-5 uur als je van plan bent om alles in dit museum te zien.

Het is het beste om de kaartjes van tevoren te kopen om tijd te besparen, want het is erg populair. Je moet ook online een ticket reserveren met een starttijd, zelfs als u een van de stadspassen gebruikt.

Van Gogh Museum 

Het Van Gogh Museum toont de grootste collectie kunst en werken van de Nederlandse schilder Vincent Van Gogh. Het museum is een van de meest bezochte musea in Nederland na het ontvangen van 2,3 miljoen bezoekers in 2017. 

De rest laten we aan jou over om zelf te ontdekken. Wat je wel moet weten is dat het museum geen kaartjes meer ter plekke verkoopt en dat je zeker van tevoren online je kaartje moet halen. 

Alle bezoekers hebben een ticket nodig met een starttijd om toegang te krijgen tot het museum.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Orient-tours.nl vertellen we je graag meer over wat je kan verwachten tijdens je reizen als het gaat om voorbereiding, verzekeringen en eventuele calamiteiten. Zodat je kan anticiperen.

Contactgegevens

Via info @ orient-tours.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden