orient tours

Waarom een zomervakantie in Oostenrijk een goed idee is!

Geplaatst op

Bij een vakantie in Oostenrijk denkt men meteen aan wintersport. Maar dit is ook in de zomer een geweldig vakantieland. De prachtige natuurgebieden maken van Oostenrijk ’s zomers een perfecte plek voor een actieve vakantie waarbij je sportief bezig bent, maar tegelijkertijd volledig kunt ontspannen.

Actieve vakantie

Zit je niet graag stil en houd je ervan om te mountainbiken, wandelen of te hiken? Dan is het berglandschap van Oostenrijk wat je zoekt. Zowel beginners die 1 of 2 dagen actief bezig willen zijn als gevorderden die de hele week door willen wandelen en kamperen, iedereen vind hier wat bij of haar past.

Ontspanning

’s Winters zit de natuur grotendeels onder een laag sneeuw: een prachtig gezicht natuurlijk. Maar wanneer deze sneeuw weg is, is het niet gedaan met de pret. Je geniet dan van prachtige groene bossen, heldere meren en rivieren en ruige bergtoppen. Dé plek om volledig tot rust te komen.

Gezinsvakantie

Een zomervakantie in Oostenrijk is ideaal voor een vakantie met kinderen. Ze hoeven zich hier geen enkel moment te vervelen. Ga met ze op ‘ontdekkingsreis’ naar watervallen en grotten of laat ze surfen of waterfietsen op prachtige natuurmeren. Zowel voor jong als oud is er genoeg te doen in Oostenrijk.

Waar vind ik een goede accommodatie?

Zomer appartementen in Oostenrijk boek je bij Romex Restate. Hier vindt je prachtige 4- en 5-sterrenappartementen midden in de mooiste natuurgebieden van Oostenrijk. Er zijn appartementen voor 2 tot 12 personen en ze zijn ook nog eens volledig kindvriendelijk.

Hoe lang is het rijden naar Oostenrijk?

Afhankelijk van de drukte op de weg ben je al gauw 10 uur onderweg naar Oostenrijk. Natuurlijk kun je ook het vliegtuig pakken en daar een taxi huren of gebruikmaken van de shuttle service (indien beschikbaar) van je hotel.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Orient-tours.nl vertellen we je graag meer over wat je kan verwachten tijdens je reizen als het gaat om voorbereiding, verzekeringen en eventuele calamiteiten. Zodat je kan anticiperen.

Contactgegevens

Via info @ orient-tours.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden