orient tours

Verstuur je vakantiecadeaus: enkele tips

Geplaatst op

Wanneer je op vakantie bent in een ver land is het prima mogelijk om een pakje naar huis of je familie te sturen, dat scheelt al weer een hoop gedoe in vele gevallen bij de douane. En misschien heb je wel helemaal geen ruimte in je koffer voor de dingen die je gekocht hebt of wilt kopen in het land waar jij je vakantie viert. We hebben enkele suggesties om je te helpen een betere manier te vinden om spullen te versturen. Een pakket versturen hoeft niet duur te zijn als je het slim speelt. Lees snel verder in onze blog. 

Organiseren, verpakken en verzenden

Bedenk wat iedereen krijgt en verpak alles op een goede manier. Het is zaak om een vervoerder in de arm te nemen die vanuit het vakantieland actief is. Kijk naar de beste optie die ook niet al te duur is. Zo blijft het leuk en jaag je niet direct je vakantiebudget er doorheen. 

Stuur alles naar één locatie 

Als iedereen zich bij oma thuis verzamelt om cadeaus te openen, kun je overwegen om je ingepakte cadeaus samen in één grote verzenddoos te versturen. Dit voorkomt dat individuele pakketten verloren gaan tijdens het transport en geeft extra bescherming aan breekbare artikelen. Verstuur meerdere dozen naar dezelfde bestemming en verdien extra korting.

Maak je geen zorgen over het gewicht

Bij het verzenden van individuele pakketten kan het gewicht een punt van zorg zijn. Door al je geschenken samen te voegen in één doos en deze via een pakketservice te versturen, kun je dingen toevoegen die je anders zou hebben weggelaten. Gebruik je verbeelding en plan een leuke doos voor je familie om te openen. Een doos kan dus wat zwaarder zijn, je bespaart al door alles te combineren. 

De vreugde van het geven

Laat de leveringstermijnen en de eventuele rijen op het postkantoor je vakantie geen stress geven. Winkel vroeg, pak de cadeaus in en maak een doos vol liefde. Ontvang de vreugde van het geven: verstuur die vakantiecadeaus!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Orient-tours.nl vertellen we je graag meer over wat je kan verwachten tijdens je reizen als het gaat om voorbereiding, verzekeringen en eventuele calamiteiten. Zodat je kan anticiperen.

Contactgegevens

Via info @ orient-tours.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden