orient tours

Op vakantie in Nederland

Geplaatst op

De meeste mensen denken bij reizen in Nederland aan Amsterdam met de beroemde rode lichten, coffeeshops, windmolens en tulpen. De meeste vakantiegangers in Nederland feesten een paar dagen in Amsterdam en daardoor missen ze veel van wat het land eigenlijk te bieden heeft. In deze blog lees je wat je allemaal kunt doen als je op vakantie gaat in eigen land. 

De Veluwe 

De Veluwe is het grootste natuurreservaat van Nederland. Het is niet alleen de thuisbasis van drijfzand, wilde herten en andere dieren, maar ook van het Kröller-Müller museum. Hierin vind je de kunstcollectie van Helene Kröller-Müller. Je kunt witte fietsen huren en verdwalen in de natuur. Nog op zoek naar een overnachting? Wellness Hotel de Sterrenberg ligt in de Veluwe.

Keukenhof 

De Keukenhof is de grootste bloementuin ter wereld: 32 hectare aan prachtige bloemen. De tuin is elk jaar tussen maart en mei geopend als de tulpen in het seizoen zijn. Als je je Holland voorstelt, stel je je bloemen voor en er is geen betere plek om ze te zien dan hier. 

Van Gogh museum 

Dit museum is in 1973 geopend en beschikt over meer dan 500 originele werken van de beroemde Vincent van Gogh. De exposities beschrijven zijn levensduur en tonen de voortgang en ontwikkeling van zijn werk. Het museum is dagelijks geopend van 9 tot 17 uur en op vrijdag zelfs tot 22 uur. Ben je van plan om naar het Van Gogh museum te gaan? Boek je tickets dan vooraf om enorme wachtrijen te vermijden. 

Het Nederlandse Venetië

Giethoorn wordt ook wel het Venetië van Nederland genoemd. Het is een charmante plaats met veel pittoreske grachten. Omdat er in het stadscentrum geen auto´s zijn toegestaan, is deze vredige stad een goede afwisseling van de drukte van de grote steden van Nederland. Huur een klein bootje en breng de dag drijvend door tussen de charmante huisjes.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Orient-tours.nl vertellen we je graag meer over wat je kan verwachten tijdens je reizen als het gaat om voorbereiding, verzekeringen en eventuele calamiteiten. Zodat je kan anticiperen.

Contactgegevens

Via info @ orient-tours.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden