orient tours

Een dagje vissen tijdens je tour met vrienden

Geplaatst op

Op zoek naar een leuk uitje om te doen met vrienden of familie? Ben je een weekend weg en wil je iets speciaals doen? Dan kun je mee op de Mercuur. Sportvisserij Mercuur laat jou op een unieke manier vis vangen. Het is zeker een activiteit wat bijblijft. Je kunt er bijvoorbeeld een wedstrijd van maken wie de meeste vissen vangt. Het is natuurlijk leuk om een tour te doen door de stad waar je verblijft. Ontdekken is nou eenmaal iets waar mensen gelukkig van worden. Maar hoe leuk is het om ook eens te ontdekken hoe het is op zee?

Originele activiteit

Als je een tour gepland hebt met je vrienden, dan is het leuk om allerlei activiteiten te gaan doen. Iedereen kent wel de basics. Zoals bowlen, een fiets tour en dat soort zaken. Maar hoe leuk is het om met iets origineels te komen wat niemand aan ziet komen? Een leuke bonus bij Sportvisserij Mercuur is dat je de vis lekker mee naar huis kunt nemen om op te eten. Eerst wordt de vis natuurlijk wel schoongemaakt op de boot zelf, zodat je dit niet nog helemaal moet doen als je thuis komt. Doordat je op pad gaat met ervaren vissers, weet je zeker dat je aan het einde van de dag een leuke vissers ervaring hebt gehad. 

Genieten van je vangst

Je kunt er overigens ook gewoon alleen aan mee doen. Als je ervan houdt om in je eentje op pad te gaan, dan is het ook zeker leuk om mee te gaan met sportvisserij Mercuur. Het is alleen al heerlijk om tijdens een warme zomerdag te varen op de Noordzee. Je kunt voorbereid aankomen bij Sportvisserij Mercuur door je eigen hengel mee te nemen. Wil je deze activiteit als verrassing houden? Dan kun je natuurlijk ook gewoon met de spullen van sportvisserij Mercuur aan de slag. Aan het einde van de dag kun je samen met een stel vrienden genieten van de vangst. Lekker barbecueën op de camping en borrelen tot in de late uurtjes. Een hele zomerdag zullen we dan maar zeggen. 

Gerelateerde berichten

Hoe maak je een mooi fotoboek?

Is het niet leuker om een fotoboek te maken, dan al je foto’s op de harde schijf of cloud te zetten? Maar hoe maak je eigenlijk een mooi fotoboek?...

Lees meer

Over ons

Op Orient-tours.nl vertellen we je graag meer over wat je kan verwachten tijdens je reizen als het gaat om voorbereiding, verzekeringen en eventuele calamiteiten. Zodat je kan anticiperen.

Contactgegevens

Via info @ orient-tours.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden