orient tours

DE LEUKSTE BEDRIJFSUITJES IN DE ZOMER

Geplaatst op

De lente is begonnen, je collega’s kijken smachtend naar buiten om de zon in te gaan. De hoogste tijd om eropuit te gaan met je vakbroeders en zuster. Niets is zo fijn als in de buitenlucht lekker actief te zijn. We beschrijven een aantal ideale bedrijfsuitjes voor in de zomer.

GEMOTORISEERD DE STRIJD AANGAAN

Het mooie weer is een uitgelezen mogelijkheid om een wedstrijdje te gaan racen. Ga de strijd aan met je collega’s op een quad, segway, minibike of motoped. De zomer is de perfecte periode om offroad los te gaan. Vaak hebben organisaties speciale parcours ingericht om zoveel mogelijk heuvels en bochten mee te kunnen pakken.

BEDRIJFSUITJE MET ETEN

Buiten lekker gezamenlijk koken is ook heel bevorderlijk voor de teamspirit. Door een barbecue te organiseren met je collega’s kun je met iedereen rekening houden, ieder kan zelf bepalen wat hij of zij wilt eten. Ook een kookcursus in de buitenlucht behoort de mogelijkheden, waar je met anderen kunt leren hoe je bijvoorbeeld de lekkerste biefstukken bakt. Ook het grillen van een hamburger kan vaak op meerdere manieren. Wil je liever lekker uit eten? Dan raden we je van harte aan om een reservering te doen bij The Uptown Meat Club in Amsterdam.

SPELLETJES

Altijd al de mol willen zijn? Tijdens een bedrijfsuitje is het je kans om eens flink te trollen. Er bestaan tal van varianten op “Wie is de mol?”. Zo kom je erachter of je je dagelijkse collega’s echt kunt vertrouwen! Kijk je collega eens recht in de ogen en kijk of je een leugentje kunt achterhalen.

KOKEN

Tegenwoordig staat gezond eten centraal. Hoe leuk is het dan om met z’n allen een kookworkshop te doen in Amsterdam. Het is lekker centraal en achteraf kunnen jullie ook nog eens

ACTIEVE UITJES SPORT

Ten slotte kun je er ook voor kiezen om het op fysiek vlak tegen elkaar op te nemen. Met het mooie weer kun je lekker bruin worden tijdens een wedstrijd roeien in een boot of kano, of kun je de behendigheid en snelheid van je collega’s testen op een hindernisbaan.

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of een outdoor event voor groepen? VVC-Adventure in Almere biedt onder andere vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en slipcursussen aan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Orient-tours.nl vertellen we je graag meer over wat je kan verwachten tijdens je reizen als het gaat om voorbereiding, verzekeringen en eventuele calamiteiten. Zodat je kan anticiperen.

Contactgegevens

Via info @ orient-tours.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden