orient tours

4 Leuke uitjes voor met familie en vrienden

Geplaatst op

Ben je op zoek naar inspiratie voor een leuk uitje met je vrienden of familie? Er zijn aardig wat mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Soms zijn er zo veel mogelijkheden dat het moeilijker wordt om te kiezen. Je kunt daarom het beste een kleine selectie maken en daar vervolgens een keuze uit maken. In deze blog geven we je daarom geen lange lijst met dingen die je kunt doen, maar kiezen we ervoor om 4 simpele maar toch erg leuke opties aan te raden.

1. Huur een sloep

Je kunt een hele boel plezier ervaren door met je vrienden, familie of collega’s een sloep te huren en lekker een dagje te varen door de Amsterdamse grachten. Ook Giethoorn is een uitstekende locatie om lekker met een bootje een dagje te gaan varen. Sloepen zijn vrij eenvoudig te besturen en je hebt er dus ook geen vaarbewijs of iets dergelijks voor nodig!

2. Ontsnap uit een escape room

Escape rooms zijn een flinke rage. Je zag ze een aantal jaar geleden voor het eerst de kop opsteken in Nederland. Het idee is vrij eenvoudig: je bent met een groepje opgesloten in een ruimte bestaande uit één of meerdere kamers. Het doel is om door middel van het oplossen van verschillende puzzels binnen een bepaalde tijd, meestal een uur, uit de ruimte te ontsnappen.

3. Volg een kookworkshop

Een kookworkshop is ook een erg leuke manier om een middagje of avondje door te brengen. Je leert, afhankelijk van de aanbieder, om gerechten te maken die je eenvoudig ook thuis kunt maken. Of in sommige gevallen leer je gerechten maken die je thuis juist nooit zult maken. Hierdoor wordt de ervaring erg uniek!

4. Bezoek een dierentuin of dierenopvang

Wie houdt er nou niet van dieren? Een bezoekje aan een mooi dierenpark of een dierenopvang is een activiteit waar zelfs de allerkleinsten ook plezier aan zullen kunnen beleven. Onze persoonlijke aanraders zijn De Apenheul in Apeldoorn, Stichting AAP in Almere of Wildlands Adventure Zoo te  Emmen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Orient-tours.nl vertellen we je graag meer over wat je kan verwachten tijdens je reizen als het gaat om voorbereiding, verzekeringen en eventuele calamiteiten. Zodat je kan anticiperen.

Contactgegevens

Via info @ orient-tours.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden