orient tours

3 tips voor kindvriendelijke vakanties

Geplaatst op

Op vakantie gaan is heerlijk, even ontsnappen aan de dagelijkse sleur met je gezin. Wanneer je met jonge kinderen op vakantie gaat is echter niet elke bestemming, hotel of vakantiepark geschikt. Omdat je je uiteraard niet te druk wilt maken over de kids is best slim om op een kindvriendelijke vakantie te gaan. Hierbij onze tips!

  1. Kijk op sites die kindvriendelijke vakanties aanbieden

Op verschillende sites vind je alleen maar kindvriendelijke vakanties. Zo weet je zeker dat je een reis boekt, waar ook de kids zich goed kunnen vermaken. Uiteraard bepaal je zelf op wat voor type vakantie je gaat en naar welk land. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen kindvriendelijke campings tot aan kindvriendelijke resorts. Om je zo een passend mogelijk aanbod te laten zien, vul je vaak de leeftijd(en) van je kind(eren) in. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op mamagoeshere.com voor de leukste kindvriendelijke vakanties

  1. Ga eens slapen in een bijzonder hotel of op een bijzondere camping

Kinderen vinden het geweldig om op plekken te slapen waar je meestal niet in slaapt. Ga daarom eens niet voor een camper, hotel of bungalow, maar kies een wat aparte plek om te overnachten, zoals in een tipi! De meeste tipi’s zijn ook nog een superleuk ingericht. 

  1. Zorg voor een accommodatie met een zwembad en/of speeltuin

Een zwembad en of speeltuin doet het – afhankelijk van de leeftijd van het kind- altijd wel goed. Een zwembad is tijdens een zomervakantie echt een must! Of je nu een zwembad bij je accommodatie hebt of er eentje heel dichtbij, dat maakt niet uit! Let er bij het boeken ook op of ze een kamer hebben in het hotel of bij de accommodatie, die speciaal is ingericht voor kinderen. Dit is wel zo leuk! Of zorg ervoor dat je een accommodatie boekt waar er (in de buurt) een speeltuin aanwezig is. Kan je kind(eren) wellicht meteen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes krijgen tijdens het verblijf.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Op Orient-tours.nl vertellen we je graag meer over wat je kan verwachten tijdens je reizen als het gaat om voorbereiding, verzekeringen en eventuele calamiteiten. Zodat je kan anticiperen.

Contactgegevens

Via info @ orient-tours.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden